2 gedachten over “Blog”

  1. Hallo Rolf, per toeval kom ik via Pinterest op jouw site terecht. Wat een mooie verzameling! En wat een energie en werklust! Petje af. Zou het leuk vinden als je eens een tentoonstelling geeft om de beelden en schilderijen in het echt te zien!
    Lieve groet, Nicky

    Like

    1. Ha, Nicky! Dank voor je aardige reactie. Volgend jaar hebben we met pincet & penseel expo in Leuven ( als corona t toestaat) juni – begin aug. Ik laat daar twee marmeren beeldjes zien denk ik en een houten beeld van gezicht dat verbijstering over de corona uitdrukt, waarschijnlijk. Ben daar nu mee bezig. Leuven is niet zo ver weg voor jou toch? :]). Tot weer ziens!!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s